Bericht vaste lasten januari 2018

De dure december maand is weer ten einde gekomen en dat betekend dat het nieuwe jaar weer begonnen is. Je zou zeggen dat de maand januari dan ook een goedkope maand hoort te zijn, kerst en sinterklaas zijn namelijk al achter de rug. Dit klopt alleen niet. Vaak incasseren bedrijven in de eerste maand van het jaar, hier zit een reden achter. Wanneer alles in het begin van het jaar geïncasseerd wordt dan weten bedrijven zeker dat de betalingen goed door zullen komen. Ook zijn er een hele hoop bedrijven, voornamelijk sportcentra en andere sportverenigingen, die jaarlijks in januari incasseren. In sommige gevallen gebeurt dit in combinatie met een abonnement van minimaal een halfjaar. Ze hopen natuurlijk dat je het jaar niet volmaakt, zo krijgen ze wel betaald maar hoeven ze niets te leveren.

Januari zal dus helemaal niet een heel goedkope maand worden. Daarnaast begint dit jaar het jaar met de vernieuwde regeling omtrent de btw. De prijzen zullen dus gaan stijgen, ook de bedragen van de incasso’s zullen hierop aangepast worden. Je zult dus gemiddeld meer moeten gaan betalen voor de verschillende incasso’s. Je houdt waarschijnlijk wel wat extra geld over in de maand, door het nieuwe kabinet is namelijk de belasting verlaagd. Als laatste komen we nog even terug op het nieuwe jaar. Waarschijnlijk heb je net als meer mensen goede voornemens. Vaak gaan deze goede voornemens gepaard met nieuwe kosten zoals een duursport abonnement of een ietwat prijzig boodschappenpakket. Deze zorgen ook weer voor een hele hoop verschillende incassodata. Het is dan ook handig om een soort overzichtje te hebben. Hieronder staan enkele handige incassodata op een rijtje voor de maand januari van 2018.

Incassodata januari 2018

  • Hello Fresh: Hello Fresh is een boodschappen pakket wat je iedere maand aan de deur krijgt. Dit is dus vooral voor de mensen die goede voornemens dit jaar hebben, zij willen immers gezond gaan eten. Hello Fresh werkt aan de hand van een automatische incasso, deze valt dit jaar op maandag 15 januari.
  • FitForFree: Veel mensen gaan in het nieuwe jaar weer sporten. Een van de bekendere sportscholen is op dit moment FitForFree. Deze sportschool incasseert dit jaar ongeveer rond vrijdag 26 januari.
  • Efteling abonnement: Een ander goedvoornemen kan zijn om meer tijd met de kinderen door te brengen. De Efteling is hier de perfecte plek voor. Dit pretpark incasseert dit jaar rondom donderdag 25 januari.
  • Spotify: Spotify is al eerdergenoemd maar het is nu eenmaal razen populair onder de jeugd en onder velen anderen. Spotify, de populaire muziekdienst incasseert deze maand op woensdag 17 januari.
  • Volkskrant: Een krant blijf al jarenlang de beste bron van kennis, het is dan ook leuk om een kranten abonnement af te sluiten in dit nieuwe jaar. De Volkskrant hanteert een incassodata van 27 januari

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.