Bericht vaste lasten december 2017

Het is alweer de allerlaatste maand van het jaar, dit betekend dan ook dat de kerstvakantie er al weer bijna aan zit te komen. December is natuurlijk een van de leukste maanden van het jaar. Sinterklaas, kerst en oudjaar. Helaas is het ook een maand waarin de maandelijkse kosten aardig wat zullen stijgen. De cadeaus moeten natuurlijk gekocht worden en het kersteten moet eerst nog worden ingeslagen. En om nog maar over al het vuurwerp te spreken! Het is dan op dit moment ook de beste tijd om eens te kijken wat je deze maand allemaal voor lasten hebt. Het is handig om een schema te maken met alle uitgaven in de maand. Hieronder vallen ook de incasso’s die je open hebt staan, vaak worden deze namelijk automatisch afgeschreven. Dit kan een hoop extra kosten schelen in de maand als je deze opzegt op bijhoudt. Je bent dus nog net op tijd, voordat je straks over en weer gaat naar familie, vrienden en kennissen!

Incassodata december 2017

Hieronder hebben we speciaal voor jou enkele incasso’s op een rijtje gezet die jij zo maar eens vergeten zou kunnen zijn;

Donald Duck: Als je kinderen hebt dan ben je waarschijnlijk wel bekend met dit o zo leuke tijdschrift. Kinderen vinden het helemaal geweldig en lezen het ook graag. Het nadeel van de Donald Duck is alleen dat hij elke week verschijnt en dat je op ten duur de controle verliest over alle incasso’s. Dus handig om te weten, de incassodatum van Donald Duck valt bijna altijd op de 14e van de maand.

Playstation Plus: Playstation Plus is een internetdienst van Sony voor de PlayStation, met deze dienst kunnen jouw kinderen online spelletjes spelen op het apparaat. Het nadeel is dat het waarschijnlijk op jouw naam staat, je moet namelijk meerderjarig zijn om zo’n abonnement aan te kunnen gaan. Deze kosten kunnen wel een tientje per maand bedragen. Kijk dit dus eens een keertje na, de incassodatum van Playstation logt rond de 22e van elke maan

Netflix abonnement: De laatste jaren is Netflix steeds bekender geworden en heel veel huishoudens beschikken op dit moment wel over een account. Het nadeel met Netflix is alleen dat veel mensen onbewust doorbetalen na de gratis maand. Heb jij je hier ook voor opgegeven en kijk je Netflix niet meer? Zeg het abonnement dan op, dit scheelt aardig wat. De incassodatum van Netflix ligt op de dag dat je het proefabonnement hebt afgesloten, dit is dus voor iedereen verschillend.

Fitland: De kans is groot dat je lid bent van een sportabonnement. Veel mensen hebben namelijk aan het begin van het jaar goede voornemens en ze willen dan ook vaak meer gaan sporten. Alleen stoppen er aardig wat mensen ieder jaar mee. De betalingen gaan echter wel door, controleer dus eens of je niet elke keer voor niks betaald. De incassodatum valt rond de 20, al kan dit een dag vroeger of later zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.