Bericht Vaste Lasten Mei 2015

Weet u altijd hoe hoog uw saldo is? Het is steeds makkelijker om uw saldo even te bekijken via een app op uw mobiele telefoon en er zijn banken die als service een berichtje sturen als er een bepaald bedrag wordt bij of afgeschreven, maar weet u van te voren wanneer bepaalde vaste lasten worden afgschreven? Het incassomoment is nog te vaak een verassing.

Bericht Incasso

Op deze site kunt u vinden en delen met andere gebruikers wanneer bepaalde vaste uitgaven worden afgeschreven. Is dit altijd netjes op te afgesproken datum? Laat het ons weten.

Uitgaven Mei 2015

  • Uw Huur of Hypotheek is nu waarschijnlijk al afgeschreven, dit is meestal in de eerste paar dagen van de maand. Reserveer nu alvast wat extra geld voor de jaarlijkse huurverhoging.
  • De Wegenbelasting wordt waarschijnlijk op donderdag 28 mei afgeschreven.
  • Uw vaste lasten voor Gas en Licht kunnen op verschillende data worden afgeschreven. Bekijk het overzicht van energieleveranciers om te zien hoe het bij uw nutsbedrijf is geregeld.
  • Wanneer wordt de waterrekening geincasseerd? Bij de waterrekening zitten vaak allerlei gemeentelijke en waterschapsbelastingen en heffingen ingesloten. Als u een laag inkomen heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor kwijtschelding. Dat is de moeite waard om uit te zoeken, want het water zelf is namelijk heel goedkoop en de waterbedrijven kennen geen concurrentie. Voor het overzicht van incassodata van de waterbedrijven kunnen wij uw hulp gebruiken met het aanvullen van nog ontbrekende informatie.
  • Het Alles in één Pakket wordt in mei voor oud UPC en Ziggo klanten weer op het gebruikelijk moment afgeschreven.

Bovenstaand overzicht is een greep uit veelgezochte incassodata. Wilt u meer afschrijvingsdata van bepaalde vaste lasten terugvinden in dit maandelijks incassobericht, laat het ons dan alstublieft weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.