Energiedirect

Energiedirect.nl is een Nederlands energiebedrijf dat in 2002 is opgericht. Het bedrijf levert stroom en gas aan particuliere en zakelijke klanten en het hoofdkantoor staat in
‘s-Hertogenbosch. Het energiebedrijf is geen zelfstandig bedrijf, het is namelijk een merk van het Duitse Innogy. Dit betekent dat het bedrijf zelfstandig taken uitvoert, maar onder de verantwoordelijkheid van Innogy valt.

Het bedrijf levert geen standaard, ‘grijze’energie. De elektriciteit is namelijk groen, aangezien het is opgewekt uit windenergie. Het gas dat wordt geleverd is CO2-neutraal. De energie is afkomstig uit verschillende landen. Sinds 2016 is het bedrijf landelijk bekend geworden omdat het hoofdsponsor is van voetbalclub PSV.

Producten Energiedirect.nl

Voorbeeld website Energiedirect.nl met account en productinformatie.

Energiedirect.nl biedt op dit moment 1 product aan. Wilt u het product afnemen, dan kunt u zich via de website van het bedrijf aanmelden. Als u op zoek bent naar andere of meerdere producten, kijk dan bij andere energiebedrijven.

  • Stroom en gas

Als klant bij Energiedirect.nl kunt u zelf uw betaaldatum kiezen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen dat de rekening na het ontvangen van uw salaris wordt afgeschreven. Hierdoor weet u in ieder geval zeker dat u voldoende saldo op uw bankrekening heeft staan. Als u een betaaldatum wilt kiezen of wilt wijzigen, hoeft u alleen maar telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf.

Klanten beoordelen het bedrijf met een 6,6! Heeft u ervaringen met Energiedirect.nl, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons en onze bezoekers!

1 gedachte over “Energiedirect”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.