Energiedirect

Energiedirect is een Nederlands energiebedrijf dat in 2002 is opgericht. Het bedrijf levert stroom en gas aan particuliere en zakelijke klanten en het hoofdkantoor is in ‘s-Hertogenbosch gevestigd. Het energiebedrijf is geen zelfstandig bedrijf, het is namelijk een merk van het Duitse Innogy. Dit betekent dat het bedrijf zelfstandig taken uitvoert, maar onder de verantwoordelijkheid van Innogy valt.

Het bedrijf levert geen standaard, ‘grijze’ energie. De elektriciteit is namelijk groen, aangezien het is opgewekt uit windenergie. Het gas dat wordt geleverd, is CO2-neutraal. De energie is afkomstig uit verschillende landen. Sinds 2016 is het bedrijf landelijk bekend, vooral omdat het de hoofdsponsor van voetbalclub PSV was.

Producten

energiedirect
Voorbeeld website Energiedirect.nl met account en productinformatie.

Energiedirect biedt op dit moment de producten stroom en gas aan. Wil je een van de  producten afnemen, dan kun je je via de website van het bedrijf aanmelden. Als je inhoudelijke vragen over de verschillende producten hebt, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Energiedirect. Dit is echter alleen mogelijk via de chatbot op de website. Je kunt dus niet bellen of mailen met dit energiebedrijf.

Als je op zoek bent naar andere of meerdere producten van de verschillende energieleveranciers, kijk dan bij andere energiebedrijven voor meer informatie.

Incassodata Energiedirect

Als klant van Energiedirect krijg je de mogelijkheid om zelf je betaaldatum te kiezen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen dat de rekening na het ontvangen van je salaris wordt afgeschreven. Hierdoor kun je dus inspelen op het moment dat je termijnbedrag wordt afgeschreven. Als je de betaaldatum van het termijnbedrag wenst te wijzigen, kun je dit eenvoudig doen via Mijn energiedirect.nl. Dit is het persoonlijk account waar je al je gegevens kunt inzien en eventueel kunt wijzigen.

Klanten beoordelen het bedrijf met een 6,6! Heb je ervaringen met Energiedirect.nl, de producten of de service?
Plaats een reactie en deel je goede/slechte ervaringen met ons en onze bezoekers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.