Qwint

Qwint is een Nederlandse energieleverancier waarvan het hoofdkantoor in Hengelo is gevestigd. Het bedrijf levert groene stroom en ‘gewoon’ gas aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf werkt zeer lokaal en heeft eigen medewerkers in dienst. Voor meer informatie over het bedrijf en de tarieven, kun je contact opnemen met het bedrijf.

De elektriciteit die Qwint biedt, is groene stroom die opgewekt is uit wind en biomassa. Het is niet bekend waar het gas van afkomstig is. Als jij zelf elektriciteit opwekt door middel van zonnepanelen, dan kun je onbeperkt terugleveren. Dit wordt salderen genoemd. De terugleververgoeding is in principe gelijk aan het leveringstarief.

Producten Qwint

Boven: voorbeeldweergave van de website van Qwint met productinfo.

Op dit moment biedt Qwint drie producten aan. Als jij één van de producten wilt afnemen, dan kun je het bedrijf bereiken via de telefoon en via e-mail.

 • Elektriciteit
 • Gas
 • Elektriciteit en gas

Als je andere producten wilt dan die hier genoemd worden of energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kun je hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is.

Voorschotten worden omstreeks de 1e van de maand geïncasseerd (tenzij anders overeengekomen). Afrekeningen worden binnen 14 dagen geïncasseerd.

Omdat Qwint een klein bedrijf is, is er nog geen klantenbeoordeling bekend. Ben je klant bij deze energieleverancier en heb je opmerkingen over de producten of de service? Plaats een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons!

1 gedachte over “Qwint”

 1. Nederlands Centrum voor Financiële Informatie

  In 2021 valt de eerste werkdag van de maand op de volgende dagen:

  – Maandag 4 januari
  – Maandag 1 februari
  – Maandag 1 maart
  – Donderdag 1 april
  – Maandag 3 mei
  – Dinsdag 1 juni
  – Donderdag 1 juli
  – Maandag 2 augustus
  – Woensdag 1 september
  – Vrijdag 1 oktober
  – Maandag 1 november
  – Woensdag 1 december

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.