Qwint

Qwint is een Nederlandse energieleverancier waarvan het hoofdkantoor in Hengelo is gevestigd. Het bedrijf levert groene stroom en ‘gewoon’ gas aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf werkt zeer lokaal en heeft eigen medewerkers in dienst. Voor meer informatie over het bedrijf en, bijvoorbeeld, de tarieven, kunt u contact opnemen met het bedrijf.

De elektriciteit die Qwint biedt is groene stroom dat opgewekt is uit wind en biomassa. Het is niet bekend waar de gas van afkomstig is. Indien u zelf elektriciteit opwekt door middel van zonnepanelen, dan kunt u onbeperkt terugleveren. Dit heet salderen genoemd. De terugleververgoeding is in principe gelijk aan het leveringstarief.

Producten Qwint

Boven: voorbeeldweergave van de website van Qwint met productinfo.

Op dit moment biedt Qwint 3 producten aan. Als u één van de producten wilt afnemen, dan kunt u het bedrijf bereiken via de telefoon en via e-mail.

  • Elektriciteit
  • Gas
  • Elektriciteit en gas

Als u andere producten wilt dan die hier genoemd worden of energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kunt u hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is.

De betaaldata van dit bedrijf zijn helaas niet bij ons bekend. Als u klant bent bij dit bedrijf, zou u dan in een reactie uw incassodata willen vermelden?

Omdat Qwint een klein bedrijf is, is er nog geen klantenbeoordeling bekend. Bent u klant bij deze energieleverancier en heeft u opmerkingen over de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.