Dunea

Dunea is gestart onder de naam Duinwaterleiding van ’S-Gravenhage (DWL) in 1874. Sinds 2009 gaat het bedrijf verder onder de naam Dunea. De waterleverancier levert aan 1,3 miljoen klanten drinkwater in het westen van Zuid – Holland. Dunea beheert de natuur en de drinkwaterwinning in de duinen tussen Monster en Katwijk. De aandeelhouders van Dunea zijn de 17 gemeenten waaraan het bedrijf water levert.

Dunea Incasso

Er zijn verchillende mogelijkheden waarop je je facturen aan Dunea kunt betalen: je kunt je factuur voor Dunea automatisch betalen, via mijn Dunea betalen, zelf over maken of via iDeal betalen. Betalen met een acceptgiro is niet mogelijk

Dunea automatisch incasso

Het is mogelijk om via mijn Dunea je betalingsmogelijkheden aan te passen. Het is niet mogelijk om je factuur voor Dunea in termijnen te betalen .Er zijn geen incassodata bekend voor de automatische

Dunea Incasso
Lees alles over de Dunea incassodata

afschrijving van Dunea.

Mocht het zo zijn zijn dat Dunea driemaal niet een automatisch incasso bij je kan afschrijven dan vervalt de automatische incasso. Je kunt dan je betalingsmogelijkheden weer wijzigen in je Mijn Dunea. Gebeurt dit vaker of heb je problemen met het betalen van andere rekeningen, dan kan het helpen om beter te leren budgetteren.

Dunea kosten berekenen

In de Dunea jaarafrekening worden de totale kosten van je verbruik weergegeven. Hierin vindt je ook de Dunea water kosten terug. In 2021 rekent Dunea €1,09 (inclusief btw.) per m3 water. Of je moet betalen of geld terug krijgt hangt af van de hoogte van de voorschotfactuur.

Mocht je meer willen weten over hoe de jaarafrekening berekent wordt of heb je andere vragen dan kan je deze vinden op de site van Dunea. Ga je binnenkort verhuizen zoek dan informatie over andere waterleveranciers. Weet jij op welke data Dunea je maandelijks incasso afschrijft, of wil je je goede/slechte ervaringen die je hebt met Dunea delen, reageer dan hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.