Evides

We kunnen de oorsprong van de waterleverancier, die we nu kennen onder de naam Evides, terugvinden in 1874 in Rotterdam. Na een flink aantal fusies en jaren later wordt sinds 2004 water geleverd onder naam Evides Waterbedrijf. De naam Evides is gebasseerd op evident, helder. En op het begrip ‘la vie’, oftewel ‘het leven’, waar water de basis voor is.

Evides Waterbedrijf levert 365 dagen per jaar drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en het bedrijfsleven. Het levert water in de regio’s: Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Evides is ook actief in het leveren van industriewaterdiensten aan industriële klanten in verschillende landen. De gemeente en provincie zijn de aandeelhouders van het waterbedrijf.

Incassodata Evides

Er zijn drie manieren om je kosten voor drinkwater te betalen bij Evides: via automatische incasso, AcceptEmail of door het zelf over te maken

Evides incasso datum wijzigen

Evides incassodata
Lees alles over de Evides incassodatum

Je kan de betaalmethode en het aantal termijnen van je automatisch incasso makkelijk aanpassen op je persoonlijke ‘Mijn Evides’ pagina. Het wijzigen van de Evides incasso datum is momenteel nog niet mogelijk. Enkel de betaalmethode en het aantal termijnen kan je zelf aanpassen. Je Evides incasso wijzigen wordt waarschijnlijk mogelijk ergens in het najaar van 2021.

Je termijnbedrag wordt meestal op een vaste dag afgeschreven. Het kan voorkomen dat deze datum in het weekend of op een feestdag valt. In dat geval zal het bedrag de eerstvolgende werkdag van je rekening worden afgeschreven.

Is je Evides incasso mislukt? Het kan voorkomen dat je een rekening niet in één keer kunt betalen. Daarom is het mogelijk per factuur eenmalig 30 dagen uitstel van betaling aan te vragen in Mijn Evides. Heb je problemen met het betalen van je rekeningen voor Evides, is een incasso van Evides mislukt of wil je een betalingsregeling aanvragen, dan moet je contact opnemen met de klantenservice van Evides. Mocht je vaker problemen hebben met het betalen van rekeningen dan kan het handig zijn om eens te kijken hoe je beter kunt budgetteren.

Meer informatie over de diensten van Evides kan je vinden op hun website. Ga je verhuizen, of zoek je informatie over andere providers, bekijk dan de andere waterleveranciers. Indien je goede/slechte ervaringen hebt met Evides, dan vragen wij je om hieronder een reactie te plaatsen zodat wij en andere bezoekers een beter beeld van deze provider kunnen krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.