Online diensten

Er zijn steeds meer online diensten die maandelijks een klein bedrag vragen voor toegang tot een applicatie. Veel bedrijven zullen inmiddels al wel bekend zijn met het begrip Software as as Service. In plaats van ineens een enorm bedrag neer te leggen voor een softwarepakket dat bij aanschaf al verouderd is, krijg je onlin eotgang tot de meest actuele versie.

Voor consumenten zijn diensten zoals Spotify en Netflix in korte tijd ontzettend populair geworden. Wanneer worden deze diensten nu precies afgeschreven van uw creditcard of bankrekening? Op die vraag hopen wij u antwoord te kunnen geven op deze site. Daar is wel jouw hulp bij nodig, door van diensten die jij afneemt te posten wanner deze worden afgeschreven help je weer andere mensen die hier naar op zoek zijn. Heb je dus via deze site gevonden wat je zocht? Laat dan van een andere dienst of vaste laste een berichtja achter met de meeste actuele incassodata.

Ook is het erg fijn om te weten of je bepaalde incassodata zelf kunt aanpassen, wat er gebeurt als er niet genoeg geld op je rekening staat en hoe je op kunt zeggen. Miischien typisch Nederlands, maar hier mag je lekker zeuren over als het een keer mis gaat bij een bedrijf. Vertellen hoe blij je bent met een bepaalde dienstverlener mag natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.