Homestroom

Homestroom is eigenlijk geen energiebedrijf maar een energiecollectief. Het collectief is in 2011 opgericht en de stroom die u via het collectief afneemt is altijd groen. Homestroom is anders dan andere consumentencollectieven omdat het bedrijf een eigen klantenservice heeft voor het controleren van eindnota’s, het beantwoorden van vragen en om klanten te helpen met overstappen. Het hoofdkantoor staat in Utrecht.

Dit bedrijf levert zelf geen elektriciteit maar moet eerder als tussenpersoon gezien worden. Het energiebedrijf levert rechtstreeks aan u, en u betaald het bedrijf rechtstreeks. Homestroom staat hier buiten. Zij regelen alleen het papierwerk, maar het contact gebeurd direct tussen het energiebedrijf en de klant.

Producten Homestroom

De website ziet er zo uit, met de nodige informatie over het collectief.

Indien u lid wilt worden van het doorlopende energiecollectief, dan kunt u zich aanmelden via de website van dit bedrijf, maar u kunt het bedrijf ook mailen of bellen. Indien u dit tussenbedrijf met andere energiebedrijven wilt vergelijken, dan kunt u deze andere bedrijven op deze pagina vinden. Momenteel kunt u via deze tussenorganisatie de volgende producten afnemen:

  • Stroom en gas
  • Stroom

De huidige partnerleverancier van dit tussenbedrijf is Greenchoice. Deze leverancier incasseert iedere maand rond de 6de van de maand uw voorschotbedrag. Of Greenchoice ook volgende jaar nog de partnerleverancier is, is op dit moment nog niet bekend. Voor vragen kunt u contact opnemen met Homestroom of Greenchoice.

Heeft u opmerkingen over Homestroom als bedrijf of over het collectief? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.