Anode Energie

Anode B.V. is een Nederlands bedrijf dat elektriciteit en gas levert aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf is een zelfstandige energieleverancier en opgericht in 2001. De eerste jaren richtte het bedrijf zich op de zakelijke markt, maar sinds 2006 levert Anode Energie ook aan particulieren. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Barendrecht.

De energie die dit bedrijf levert is niet duidelijk groen of grijs. Dit komt omdat de leverancier geen certificaten aankoopt waardoor het lijkt alsof het bedrijf groene energie biedt. De energie is betaalbaar en niet zogenaamd ‘duurzaam’, aldus Robin Energie. Naast Nederland is het energiebedrijf ook international actief in landen als België, Duitsland, Zwitserland en Luxemburg. Daarnaast is het bedrijf actief op de beurs (APX, BelPEX).

Producten Anode Energie

Impressie web portaal Anode Energie met toegang tot account en productinformatie.

Op dit moment biedt het elektriciteitsbedrijf vier verschillende producten aan. Meld uzelf via de website van Anode Energie aan, als u één of meerdere producten wilt afnemen.

  • Stroom
  • Gas
  • Stroom en gas
  • Collectief

Als u andere producten wilt dan die hier genoemd worden of energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kunt u hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is.

Als klant kunt u zelf kiezen of het voorschotbedrag op de 5e of elke 25e van de maand wordt geïncasseerd. Indien de door u gekozen datum in het weekend of op een feestdag valt, dan wordt het bedrag de werkdag daarvoor of daarna afgeschreven. De precieze incassodata staan niet vast en voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

Heeft u opmerkingen over Anode Energie, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.