E.ON

E.ON, of eigenlijk E.ON AG, is een Duits energiebedrijf dat in 2000 is ontstaan door een fusie van VEBA en VIAG. Momenteel heeft het bedrijf rond de 43.000 werknemers en het hoofdkantoor van het bedrijf staat in het Duitse Essen. De leverancier is actief in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Spanje en Rusland. De verwachting is dat het bedrijf verder zal uitbreiden als de groei blijft toenemen. Ook de stijging van het aantal zonnepanelen zorgt voor een groot deel van de groei.

De stroom die deze energieleverancier aanbiedt is groene stroom. Als extra optie kunnen klanten kiezen voor elektriciteit van 100% Nederlandse zon of 100% Nederlandse wind. De standaard groene stroom kan overigens uit Nederland afkomstig zijn, maar dit is niet gegarandeerd. Vaak komt de standaard elektriciteit uit Scandinavische landen.

Producten E.ON

Printscreen van de website van E.ON met toegang tot account en productinformatie.

E.ON biedt op dit moment 4 producten aan. Als u één of meerdere producten wilt afnemen, dan kunt u zich eenvoudig via de website van de leverancier aanmelden. Indien u opzoek bent naar een energieleverancier met andere producten, dan kunt u op deze pagina de andere Nederlandse energieleveranciers vinden. De producten die het bedrijf op dit moment aanbiedt, zijn:

  • Stroom en gas
  • Cv-ketel onderhoud
  • Isolatie
  • Zonnepanelen

Kunt u als klant zelf de betaaldata kiezen? Laat in een reactie weten wanneer het bedrijf bij u het maandelijks bedrag afschrijft.

Klanten beoordelen dit energiebedrijf met een 6,6. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over E.ON, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.