Fenor BV

Fenor BV is een Nederlands energiebedrijf. Het bedrijf is in 2011 opgericht en het hoofdkantoor staat in Heerenveen. Het bedrijf levert elektriciteit aan particuliere en zakelijke klanten. Dit bedrijf is een redelijk kleinschalige organisatie en is vooral in het noorden van Nederland bekend.

De stroom die Fenor BV levert is altijd groen en als klant kunt u ook kiezen voor groen gas. Indien u gas bij deze leverancier afneemt, dan krijgt u standaard ‘grijs’ gas geleverd. Voor groen gas betaald u wel meer dan voor grijs gas. Het is op dit moment onbekend waar de elektriciteit en gas vandaan komt (Nederland of een ander land).

Producten Fenor

Screenshot website Fenor BV met producten en accountinformatie.

Zoals u hieronder kunt zien, biedt deze energieleverancier verschillende producten aan. Als één of meerdere producten wilt afnemen, dan dient u zich dan aan via de website van Fenor BV aan te melden. Indien u verder wilt kijken naar andere energiebedrijven, dan kunt u op deze pagina een lijst met Nederlandse energieleveranciers vinden. Op dit moment biedt Fenor BV de volgende producten aan:

  • Elektriciteit en gas
  • Elektriciteit
  • Gas

Bij dit bedrijf kunt u niet zelf de betaaldatum kiezen. De automatische incasso wordt namelijk ongeveer 7 dagen na de factuurdatum afgeschreven. Voor meer informatie over de afschrijfdatum (incassodatum) kunt u contact op nemen met de klantenservice van dit bedrijf.

Helaas hebben klanten Fenor BV nog niet beoordeeld. Bent u klant bij deze energieleverancier en wilt u iets kwijt over het bedrijf, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.