Fenor BV

Fenor BV is een Nederlands energiebedrijf. Het bedrijf is in 2011 opgericht en het hoofdkantoor staat in Heerenveen. Het bedrijf levert elektriciteit aan particuliere en zakelijke klanten. Dit bedrijf is een redelijk kleinschalige organisatie en is vooral in het noorden van Nederland bekend.

De stroom die Fenor BV levert is altijd groen en als klant kun je ook kiezen voor groen gas. Als jij gas bij deze leverancier afneemt, dan krijg je standaard ‘grijs’ gas geleverd. Voor groen gas betaal je wel meer dan voor grijs gas. Het is op dit moment onbekend waar de elektriciteit en gas vandaan komt (Nederland of een ander land).

Producten Fenor

Screenshot website Fenor BV met producten en accountinformatie.

Zoals je hieronder kunt zien, biedt deze energieleverancier verschillende producten aan. Als jij één of meerdere producten wilt afnemen, dan kun je je via de website van Fenor BV aanmelden. Als je verder wilt kijken naar andere energiebedrijven, dan kun je op deze pagina een lijst met Nederlandse energieleveranciers vinden. Op dit moment biedt Fenor BV de volgende producten aan:

 • Elektriciteit en gas
 • Elektriciteit
 • Gas

Bij dit bedrijf kun je niet zelf de betaaldatum kiezen. De automatische incasso wordt namelijk ongeveer rond de 27ste van elke maand afgeschreven. Voor meer informatie over de afschrijfdatum (incassodatum) kun je contact op nemen met de klantenservice van dit bedrijf.

Helaas hebben klanten Fenor BV nog niet beoordeeld. Ben jij klant bij deze energieleverancier en wil je iets kwijt over het bedrijf, de producten of de service? Plaats een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons!

 

1 reactie op “Fenor BV”

 1. Nederlands Centrum voor Financiële Informatie

  In 2021 valt de 27ste op de volgende dagen van de maand:

  – Woensdag 27 januari
  – Zaterdag 27 februari
  – Zaterdag 27 maart
  – Dinsdag 27 april
  – Donderdag 27 mei
  – Zondag 27 juni
  – Dinsdag 27 juli
  – Vrijdag 27 augustus
  – Maandag 27 september
  – Woensdag 27 oktober
  – Zaterdag 27 november
  – Maandag 27 december

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.